C-SITE
 Terug naar Media
31 augustus 2017

Asoreco verwelkomt Luc Feyaerts!

Asoreco hecht veel belang aan persoonlijk contact met onze klanten en wij informeren u graag over enkele wijzigingen binnen onze organisatie.

Allereerst informeren wij u dat Jolive Billiet, tot nu toe Asoreco’s Business Manager & Partner, heeft besloten om een nieuwe uitdaging in de gaten te houden. Jolive is niet langer actief in de organisatie en geen aandeelhouder meer van Asoreco.
Asoreco wil Jolive bedanken voor haar bijdrage als manager en partner van Asoreco in de afgelopen jaren en wenst haar succes in haar nieuwe uitdaging.

Vanaf 18 augustus 2017 verwelkomt Asoreco Luc Feyaerts als nieuwe Chief Executive Officer &
mede-aandeelhouder van Asoreco. Luc was tot april 2017 werkzaam als Chief Operating Officer bij Intervest Offices & Warehouses en heeft ruime ervaring in de vastgoed- en bouwwereld.

ir.Tim Schokkaert, founder en mede-aandeelhouder van Asoreco blijft aan boord en zal verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling van onze software applicaties als Chief Technology Officer.

Asoreco wordt gezamenlijk geleid door Luc & Tim, bijgestaan door Josefien Vanhuyse, verantwoordelijk voor sales, business development en marketing en Jelle Stuyvaert verantwoordelijk voor operations.

Als u nog vragen heeft over dit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

.